Steuntje in de rug

De vrouwen die ik begeleid om terug te komen bij zichzelf vinden het eerst super spannend om samen aan de slag te gaan. Bang voor de veranderingen en om de controle weer te verliezen. Wanneer we samen aan de slag gaan voelen zij opluchting! Er is namelijk niets fijner dan te voelen dat je niet alleen bent, weer zelf het stuur van je leven in handen te nemen en te ervaren hoe jij jouw leven alleen maar beter wordt. Sta jij op het punt om weer te gaan leven vanuit jezelf maar durf je nog niet echt de sprong in het diepe te wagen? Of heb je de eerste stap genomen maar kun je wel even een positieve boost gebruiken? Met het ‘Steuntje in de rug’ plan je drie online sessies (van max. 2 uur per sessie) voor wanneer jij het even nodig hebt. Voel weer hoe leuk het leven is als je kunt samen ‘spelen’ en zelf de spelregels maakt.

Ontpop in één dag retreat

Voor vrouwen in of uit een ongezonde relatie die besluiten het NU anders te gaan doen. Eén verandering van focus en verschuiving van betekenis kan jouw hele leven in een oogwenk veranderen. Dat is Ontpoppen. De 'Ontpop in één dag retreat' is de kickstart van jouw nieuwe leven, jouw nieuwe 'ik'. Je krijgt één op één live coaching, waardevolle inzichten in jouw patronen, specifieke tools voor thuis. Een nieuwe persoonlijke 'grondwet' voor jouw leven.

Ontpop VIP programma

Dit is de snelweg terug naar jezelf. Ben je klaar bent met worstelen in je eentje en klaar voor de 2.0 versie van jezelf? Kies dan nu voor begeleiding van een expert. Niet iemand die het heeft geleerd vanuit de boeken maar die het zelf heeft doorleefd en ècht begrijpt hoe jij je voelt. Negen maanden lang wordt jij intensief en persoonlijk begeleid. Je ontvangt de concrete handvatten, stappen en tools, (h)erkenning en liefdevolle één op één aandacht. Daarbij kom je in contact met een klein groepje vrouwen waarmee gedurende het negen maanden programma drie keer samenkomt. Op de compleet verzorgde live dagen deel je jouw ervaringen en groei en wordt je intensief getraind om jouw lessen te waarborgen voor de toekomst. Bespaar jezelf tijd en energie en volg de specifieke stappen die nodig zijn om terug bij jezelf te komen en weer voluit en vrij jezelf te zijn.

De ontpop community

42%

Zit in een relatie en twijfelt

34%

Herkent zich in codependency of afhankelijkheidsrelatie

24%

Komt uit een ongezonde relatie en worstelt nog met het herstel en de gevolgen

Wil jij ook deel uitmaken van onze community?

In een besloten Facebook groep breng ik deze vrouwen bij elkaar. Dagelijks delen we tips en inspiratie en worden er ervaringen uitgewisseld. Samen kom je veel verder dan alleen. Wil je erbij? Stuur me een vriendschapsverzoek en een berichtje, dan voeg ik je toe.

Ja, ik wil bij de Facebook groep