Basic programma

Met Ontpop train ik vrouwen van oververmoeid, ondergewaardeerd en ongelukkig naar een vervuld leven. Dat begint bij liefdevolle en waardevolle aandacht aan jezelf. Alleen met een goede dosering van energie, aandacht en commitment kun je een diepgaande verandering teweeg brengen in jouw leven. Daarom vind je bij mij alleen programma's en geen losse uren. Jij bent niet basic maar speciaal, uniek en exclusief. Wil je meer weten over mijn programma's? Maak dan een afspraak voor een gratis online kennismaking.

Ontpop in één dag retreat

Voor vrouwen in of uit een ongezonde relatie die besluiten het NU anders te gaan doen. Eén verandering van focus en verschuiving van betekenis kan jouw hele leven in een oogwenk veranderen. Dat is Ontpoppen. De 'Ontpop in één dag retreat' is de kickstart van jouw nieuwe leven, jouw nieuwe 'ik'. Je krijgt één op één live coaching, waardevolle inzichten in jouw patronen, specifieke tools voor thuis. Een nieuwe persoonlijke 'grondwet' voor jouw leven.

Ontpop VIP programma

Negen maanden intensieve twee-wekelijkse online coaching, begeleiding en waardevolle aandacht. Dit exclusieve programma is voor vrouwen die willen loskomen van een ongezonde relatie, niet alleen maar samen met iemand die het heeft doorleefd en een groep gelijkgestemde vrouwen. Bespaar jezelf tijd en energie en volg de specifieke stappen die nodig zijn om terug bij jezelf te komen en weer voluit en vrij jezelf te zijn.

De ontpop community

42%

Zit in een relatie en twijfelt

34%

Herkent zich in codependency of afhankelijkheidsrelatie

24%

Komt uit een ongezonde relatie en worstelt nog met het herstel en de gevolgen

Wil jij ook deel uitmaken van onze community?

In een besloten Facebook groep breng ik deze vrouwen bij elkaar. Dagelijks delen we tips en inspiratie en worden er ervaringen uitgewisseld. Samen kom je veel verder dan alleen. Wil je erbij? Stuur me een vriendschapsverzoek en een berichtje, dan voeg ik je toe.

Ja, ik wil bij de Facebook groep