Over mij

Mijn verhaal en hoe Ontpop is ontstaan

Persoonlijke grenzen leren herkennen en aangeven richting anderen.

Positief, gevoelig, eigenwijs, ambitieus
& ondernemend.

Ik geloof dat iedereen specifieke kwaliteiten en eigenschappen vanaf de geboorte heeft meegekregen. Wanneer je deze kenmerken eenmaal zelf herkent en op waarde kunt schatten en op de juiste manier toepast in je leven, dan kun je jouw hoogste potentieel bereiken. Dan heb je het goud in handen, namelijk jouw eigen geluk. Bij mij was het eerst nodig om heel ver van mezelf verwijderd te raken om mezelf vervolgens terug te vinden en echt tot de kern te komen van wie ik ben en wat ik te bieden heb.

mijn motto 'niet durven maar doen'

Ik durf sprongen te wagen en anderen voor te gaan.

Ik ben geboren in Limburg en woon sinds 20 jaar in Den Haag. Als kind hield ik al van de natuur en van klauteren en bomen klimmen. Ook vond ik het heerlijk om beestjes te bestuderen en op te zoeken hoe en waar ze leefden (dat doe ik nu nog steeds maar dan bij mensen ; ).
We hadden een tuin met een paar vijvers en heel veel kikkers die ik zo tam had gemaakt dat ze naar me toe kwamen en ik ze kon kussen (in de hoop dat er dan een prins tevoorschijn kwam ; ).

Ik was een durfal en gek op de opbouwende spanning van enge films en ik vond het leuk om mezelf uit te dagen. Springen vanaf een hoge rots in een kolkende rivier in Frankrijk bijvoorbeeld. Ik weet nog dat ik daar boven stond met mijn zus. Zij vond het nog spannender dan ik. Ik zei "als ik spring, spring jij dan ook?"

Ik sprong en klom vol adrenaline weer helemaal naar boven waar mijn zus nog steeds stond te twijfelen. "Ik durf niet!" zei ze, waarop ik antwoordde, "je moet niet durven, maar doen!", waarop zij sprong. Ik was zó blij dat het mij gelukt was om haar dit ook te laten ervaren. Ze was net zo blij als ik na de sprong.

Ik durf sprongen te wagen en anderen voor te gaan.
Buiten je comfortzone is waar 'the magic happens' en waar groei ontstaat.

Ik weet wat ik wil en als ik iets wil, dan ga ik ervoor!

Sprongen wagen of stappen zetten is iets dat in me zit en wat ik niet kan laten. Ik móet groeien en ik móet vooruit. Als ik iets in mijn hoofd heb, dan ga ik ervoor. Ik weet doorgaans ook heel goed wat ik wil en wat niet. En tóch is het ergens misgegaan. Gaandeweg heb ik me teveel laten beïnvloeden door anderen en ben ik van mijn eigen pad geraakt. Puur omdat ik nog niet wist wat ik te bieden had en hoe ik het moest toepassen. Ik verloor mijn eigen wensen en behoeften uit het oog waardoor ik uiteindelijk mezelf kwijtraakte.

Ontpop pagina divider. Met Ontpop leer je jouw grenzen te ontdekken en jouw grenzen aangeven in relaties, zodat je jezelf terugvindt en weer vrij en voluit kunt leven.
Niet van buiten naar binnen maar van binnen naar buiten

Van afhankelijkheid naar vertrouwen op mezelf.

Twintig jaar lang was ik werkzaam als interieurarchitect. Met behulp van het interieur wilde ik mensen bereiken en raken. Zorgen voor meer geluk & welzijn in hun leven. Dat was van buiten naar binnen.

Ondertussen raakte ik mezelf kwijt in mijn relatie. Ik ontdekte dat ik mezelf jarenlang had weggecijferd. Ik was zo ver verwijderd geraakt van mijn eigen wensen en behoeften dat het mij belemmerde. Niet alleen privé maar ook in vriendschappen en op mijn werk. Lees hier meer over mijn persoonlijke verhaal

Toen ik me dat eenmaal realiseerde wist ik dat ik mijn leven drastisch moest veranderen om dit belemmerende patroon los te laten en echt gelukkig te worden.

Het duurde vijf jaar van stappen, heling, loslaten, persoonlijke ontwikkeling en groei. Hoe dichter ik bij mezelf kwam, hoe meer ik besefte waar het allemaal om te doen was en wat mijn missie is.

Van afhankelijkheid naar vertrouwen op mezelf.

Al die tijd had ik mijn leven andersom geleefd. Geluk en welzijn bereik je niet van buiten naar binnen, het komt van binnenuit. Ik besefte dat ik het recept voor geluk had gevonden, waarmee ik mensen ècht kan helpen. Doordat ik gewoon kan zijn wie ik ben en omdat ik nu weet hoe ik mijn aangeboren eigenschappen kan toepassen, ben ik van waarde voor mezelf en kan ik anderen daarmee ook helpen. Niet ondanks maar dankzij alles wat er gebeurd is. Dat is voor mij pure zingeving! Eind 2019 startte ik Ontpop om zoveel mogelijk vrouwen zoals ik te helpen om hun leven 180 graden om te draaien en zichzelf weer voor altijd op nummer één te zetten.

ik sta voor jou klaar

Leer hoe jij jezelf weer voor altijd op nummer één zet.

Plan dan een gratis kennismaking sessie. Ook als je nog twijfelt over op welk punt jij staat.
Voel wat het met je doet en ontdek wat bij jou past.

Plan direct een gratis sessie
OntpopPersoonlijke grenzen leren herkennen en aangeven richting anderen.

Volg mij op Instragram

@fanny_willems