Wie ben ik

In alles wat er gebeurt weet ik een positieve draai te vinden.

Persoonlijke grenzen leren herkennen en aangeven richting anderen.

Ik ben Fanny

Geboren in 1979 en getogen in midden Limburg en al jong wijs en zelfstandig. Mijn creativiteit leidde mij naar de kunstacademie waarna ik als interieurarchitect startte. Mijn drijfveer was mensen vanbinnen te bereiken en hun levens positief te beïnvloeden door het creëren van een fijne omgeving. Ondertussen kwam ik er in mijn eigen leven achter dat ik mijn leven verkeerd-om had geleefd. Van buiten naar binnen in plaats van vanbinnen naar buiten. Die realisatie en omslag was de start van Ontpop.

Buiten je comfortzone is waar 'the magic happens' en waar groei ontstaat.

Hoe minder ik luisterde naar mezelf,
hoe meer ik mezelf kwijtraakte.

Sprongen wagen of stappen zetten is iets dat in me zit en wat ik niet kan laten. Ik móet groeien en ik móet vooruit. Als ik iets in mijn hoofd heb, dan ga ik ervoor. Ik weet doorgaans ook heel goed wat ik wil en wat niet. En tóch is het ergens misgegaan. Gaandeweg heb ik me teveel laten beïnvloeden door anderen en ben ik van mijn eigen pad geraakt. Puur omdat ik nog niet wist wat ik te bieden had en hoe ik het moest toepassen. Ik verloor mijn eigen wensen en behoeften uit het oog waardoor ik uiteindelijk mezelf kwijtraakte. Dat belemmerde mij niet alleen privé in maar ook in vriendschappen en op mijn werk.
Lees hier meer over mijn persoonlijke verhaal

Ontpop pagina divider. Met Ontpop leer je jouw grenzen te ontdekken en jouw grenzen aangeven in relaties, zodat je jezelf terugvindt en weer vrij en voluit kunt leven.
Niet van buiten naar binnen maar van binnen naar buiten

De enige die mij gelukkig kan maken,
dat ben ik zelf.

Toen ik me dat eenmaal realiseerde besloot ik mijn leven drastisch te veranderen om het beste uit mezelf naar boven te halen en echt gelukkig te worden. Ik was vastberaden om me niet meer te laten afleiden van wie ik voelde dat ik vanbinnen was en ik zette alles op alles om mijn leven te verbeteren.
Mijn hele leven en alle mensen om mij heen, waren ontstaan uit mijn 'oude ik'. De 'ik' die zichzelf alsmaar wegcijferde en die alles deed om alles en iedereen te pleasen, behalve zichzelf. Dus toen ik besloot om daarmee te stoppen, verloor ik ook vriendschappen, die niet meer bij mijn nieuwe 'ik' pasten en die mij belemmerden om verder te groeien.

Mijn opleiding

Het kostte mij jarenlang therapie, zelfhulp, stappen zetten richting mezelf, heling, loslaten, persoonlijke ontwikkeling en groei. Ik deed echt van alles tegelijk om mezelf zo snel mogelijk beter te voelen. Maar het was een hele weg om uit te vinden wat specifiek werkte voor mij. En hoewel mijn familie en goede vrienden er echt voor mij waren, voelde het toch alsof ik er alleen voor stond. Omdat niemand mij ècht begreep.

Hoe dichter ik bij mezelf kwam, hoe meer ik besefte waar het allemaal om te doen was en wat mijn missie is. Mensen zoals ik helpen hun leven en geluk weer in eigen handen te nemen en een community creëren van gelijkgestemden.

Ik heb het pad al vrijgemaakt en kan met mijn kennis en ervaring, anderen helpen, veel sneller terug in hun eigen kracht te komen.

Niet ondanks maar dankzij alles wat er gebeurd is ben ik bij de kern gekomen van wie ik ben en van wat ik voel dat ik 'hier' te doen heb. Dit is voor mij pure zingeving! Eind 2019 startte ik Ontpop om zoveel mogelijk mensen zoals ik te helpen om hun leven om te draaien en zichzelf niet meer te laten afleiden van hun eigen hart en hun eigen pad.

ik sta voor jou klaar

Leer jezelf de baas zijn
in de liefde & in relaties

Plan dan een gratis kennismaking sessie. Ook als je nog twijfelt over op welk punt jij staat.
Voel wat het met je doet en ontdek wat bij jou past.

Plan een gratis sessie
OntpopPersoonlijke grenzen leren herkennen en aangeven richting anderen.

Volg mij op Instragram

@fanny_willems