Ontpop jouw nieuwe basis

Online Programma; in zes weken weer voluit bouwen en vertrouwen op jezelf

Persoonlijke grenzen leren herkennen en aangeven richting anderen.
vrouwen die zichzelf wegcijferen in werk- en privé relaties

Scheiding, relatie-problemen & burnout

Wanneer uw collega's of medewerkers soortgelijke persoonlijke life events doormaakt, staat u als manager al snel langs de zijlijn. U merkt het effect op de concentratie en werkprestaties en u maakt zich zorgen over verzuim.

Heftige persoonlijke gebeurtenissen treffen in de basis van een mens. Door ontkenning, doorgaan als 'normaal' en het wegstoppen van emoties, stapelen negativiteit en ongemak op. Uiteindelijk leidt dit onherroepelijk tot lichamelijke klachten en verzuim.

Erkenning, herkenning, delen en hulp bij het aangaan en verwerken van emoties, persoonlijke grenzen, coaching en begeleiding helpen om te herstellen van binnenuit.
U hoeft als manager niet meer af te wachten en te hopen op verbetering. Investeer in de ondersteuning en het herstel van de weerbaarheid, veerkracht en energie van uw medewerkers van binnenuit.
Daarmee kunt u niet alleen op korte termijn verzuim voorkomen en laat u uw loyaliteit zien als werkgever. Uw helpt uw medewerker terug bij de eigen kracht en het volle potentieel van binnenuit. Duurzaam voor de lange termijn.

Scheiding

Herstel van de eigen kracht, in het volle potentieel

Herstel van Veerkracht en weerbaarheid van binnenuit

Onafhankelijk van situaties van buitenaf

 • Ontpop
  Persoonlijke ontwikkeling en leiderschap
 • Ontpop
  Eén op één coaching, training en begeleiding
 • Ontpop
  Aanboren van unieke eigenschappen en talenten
 • Ontpop
  Duurzaam empowerment voor de lange termijn
Onafhankelijk
U wilt het beste in uw medewerkers naar boven brengen

Van onzeker en conflictmijdend naar krachtig en vol zelfvertrouwen

Kunt u zich voorstellen wat het effect hiervan zal zijn op de werkprestaties en op de werkvloer?
Plan dan een gratis kennismakingsgesprek en ontdek op welke manier ik u kan helpen het beste in uw collega naar boven te brengen.

Plan direct een gratis gesprek
Persoonlijke grenzen leren herkennen en aangeven richting anderen.
Wat levert het mij op?

Waardering en commitment

Ervaringen van anderen...

Lette
Lotte
"Het voelde alsof ik werd gevierd!
Heel fijn, hartverwarmend en kalmerend."
Ontpop
Anoniem
"Het heeft me herkenning, vertrouwen en kracht gegeven. De bevestiging dat ik 'niet gek' ben."
Vrouw die jarenlang worstelde met problematische relaties en binding. De retreat heeft haar geholpen om dieper tot de kern te komen, inzicht te krijgen in haar belemmeringen om los te laten en steviger in zichzelf verder te gaan.
Brigitte
"Je kunt veel dieper tot de kern komen. Vele inzichten, wandeling en heerlijk eten. Een super fijne combi!"
Vrouw die ik met coaching heb geholpen met codependentie. Met advies en concrete stappen voelt zij zich nu veel zekerder in haar groeiproces.
Anoniem
"Wat eerst zo zwaar leek, is nu een stuk lichter. Ik zie mijn groeiproces nu meer als een spel! Nu kan ik mijn leven weer inrichten zoals ík het wil."
Begrip, herkenning en erkenning. Ik breng vrouwen bij elkaar die met elkaar gemeen hebben dat ze zichzelf wegcijferen. Met heldere stappen help ik hen meer te vertrouwen op zichzelf, grenzen aangeven en de verantwoordelijkheid van hun leven zelf in handen te nemen.
Anoniem
"Wat ben ik blij dat ik jou heb ontmoet! Eindelijk iemand die mij ècht begrijpt, weet wat ik doormaak en helpt met welke stappen ik moet zetten."
Leren positief naar jezelf te kijken, ongeacht de situatie zoals deze is. Grenzen ontdekken en aangeven in relatie tot anderen.
Sandra
"Het heeft me geleerd weer positief naar mezelf te kijken, ongeacht de situatie nu. Ik kom meer voor mezelf op en kijk weer vooruit ipv alleen achteruit."
Ontpop pagina divider. Met Ontpop leer je jouw grenzen te ontdekken en jouw grenzen aangeven in relaties, zodat je jezelf terugvindt en weer vrij en voluit kunt leven.
het effect van relaties op het welzijn en prestaties

Info voor werkgevers

Ontdek hoe u als manager wèl iets kunt doen bij privé problemen van uw medewerker die effect hebben op de werkprestaties.

Gelukt! U ontvangt een e-mail om het bestand te downloaden.
Oeps! Er ging iets mis. Probeer het alstublieft opnieuw.
Info voor werkgevers