Ontpop jezelf retreat

Een hele dag exclusief en in het teken van jou.

Persoonlijke grenzen leren herkennen en aangeven richting anderen.
wat is de ontpop jezelf retreat?

Een dag, hélemaal in het teken van jou

De Ontpop Jezelf Retreat is een súper waardevolle dag waarop we samen de nieuwe basis leggen voor jouw persoonlijke geluk en leven. Een dag bomvol inzichten, kracht en positieve energie die jou weer laat voelen wie jij werkelijk bent en waar je naartoe wilt.
Door dit te combineren met de prikkeling van al jouw zintuigen wordt het een onvergetelijke ervaring.

Een dag, hélemaal in het teken van jou

Vanaf nu neem je jouw leven in de hand en maak je van jezelf een prioriteit.

wat houdt het in?

Een nieuwe focus en intentie voor jouw persoonlijke geluk

 • Ontpop
  Je krijgt zoveel nieuwe zelfkennis en inzichten dat er geen andere optie meer is dan te kiezen voor jezelf
 • Ontpop
  Met concrete tips en tools krijg je een nieuwe leidraad om het nu anders aan te pakken
 • Ontpop
  Samen gaat veel sneller dan alleen. Trek jouw voordeel uit mijn ervaring. Er is alle ruimte om jouw ervaringen, worstelingen en angsten te delen.
 • Ontpop
  Je opent een deur naar nieuwe, positieve ervaringen. Onverwachts gebeuren er dingen die je eerder niet had kunnen bedenken.
Een nieuwe focus en intentie voor jouw persoonlijke geluk

Ben je klaar met jezelf wegcijferen en klaar om je leven 180 graden om te draaien?

Plan dan een gratis kennismaking sessie. Ook als je nog twijfelt over op welk punt jij staat.
Voel wat het met je doet en ontdek wat bij jou past.

Plan direct een gratis sessie
Persoonlijke grenzen leren herkennen en aangeven richting anderen.
Wat levert het mij op?

Positieve focus op de nieuwe jij

Zij gingen je voor...

Lotte
Lotte
"Het voelde alsof ik werd gevierd!
Heel fijn, hartverwarmend en kalmerend."
Anoniem
"De Retreat heeft mij geholpen op een andere manier naar mezelf te kijken. Het heeft me herkenning, vertrouwen en kracht gegeven. De bevestiging dat ik 'niet gek' ben. En dat heeft niet alleen effect op mij maar ook op mijn omgeving en mijn werk. Ik zit lekkerder in mijn vel!"
Vrouw die jarenlang worstelde met problematische relaties en binding. De retreat heeft haar geholpen om dieper tot de kern te komen, inzicht te krijgen in haar belemmeringen om los te laten en steviger in zichzelf verder te gaan.
Brigitte
"Je kunt veel dieper tot de kern komen. Vele inzichten, wandeling en heerlijk eten. Een super fijne combi! Ik zou dit zeker aanbevelen aan mensen die meer inzicht in zichzelf willen krijgen, om patronen te ontdekken die je belemmeren in je leven en focus te krijgen op wat je wèl wilt. "
Vrouw die ik met coaching heb geholpen met codependentie. Met advies en concrete stappen voelt zij zich nu veel zekerder in haar groeiproces.
"Wat eerst zo zwaar leek, is nu een stuk lichter. Ik zie mijn groeiproces nu meer als een spel! Nu kan ik mijn leven weer inrichten zoals ík het wil. De herkenning en het feit dat ik nu niet meer wegloop voor mijn gevoel maar het juist aanga, maken een wereld van verschil. Ik voel nu veel meer lucht en ruimte voor mezelf."
Begrip, herkenning en erkenning. Ik breng vrouwen bij elkaar die met elkaar gemeen hebben dat ze zichzelf wegcijferen. Met heldere stappen help ik hen meer te vertrouwen op zichzelf, grenzen aangeven en de verantwoordelijkheid van hun leven zelf in handen te nemen.
"Wat ben ik blij dat ik jou heb ontmoet! Eindelijk iemand die mij ècht begrijpt, weet wat ik doormaak en me helpt met welke stappen ik concreet moet zetten. Ik heb geleerd veel positiever naar mezelf te kijken en dat ik ook grenzen mag trekken. Die was ik lange tijd kwijt."
Leren positief naar jezelf te kijken, ongeacht de situatie zoals deze is. Grenzen ontdekken en aangeven in relatie tot anderen.
Sandra
"Het heeft me geleerd weer positief naar mezelf te kijken, ongeacht de situatie nu. Ik kom meer voor mezelf op en kijk weer vooruit ipv alleen achteruit."
Ontpop pagina divider. Met Ontpop leer je jouw grenzen te ontdekken en jouw grenzen aangeven in relaties, zodat je jezelf terugvindt en weer vrij en voluit kunt leven.
Anoniem

De investering voor de retreat bedraagt € 998,- incl. BTW

Ontdek het met een gratis sessie
Ontpop divider; Met mijn coaching programma's help ik jou jezelf terug te vinden als jij jezelf bent kwijtgeraakt in een relatie.

Veel gestelde vragen

Je bent altijd vrij om contact met me op te nemen maar misschien vind je hier sneller het antwoord op jouw vraag.