Interview in Vrouw Magazine

In een interview in Vrouw Magazine vertelde ik mijn verhaal. Hoe ik mezelf kwijtraakte in een ongezonde relatie. Na mijn scheiding stonden woede en wrok mij in de weg om echt vooruit te gaan. Ik vond een manier om terug bij mezelf te komen en kreeg inzicht in mijn patronen.

Niet ondanks maar dankzij wat er gebeurd is voel ik mij nu helemaal vrij! Met Ontpop wil ik miljoenen vrouwen die zichzelf zijn kwijtgeraakt in een ongezonde relatie inspireren, motiveren en helpen zichzelf terug te vinden. Terug in hun eigen kracht. Patronen doorbreken en weer voluit, authentiek en gelukkig zichzelf te zijn.

Ik heb het pad al vrijgemaakt. Met een helder stappenplan help ik hen weer de regie over hun leven terug te pakken. Om hun leven diepgaand en blijvend positief te veranderen. Ontpop!

Tekst Jill waas I fotografie Brenda van Leeuwen

In een besloten Facebook groep breng ik vrouwen bij elkaar die hetzelfde hebben meegemaakt. Hier deel ik gratis tips en inspiratie en worden ervaringen gedeeld. Wil je bij deze groep? Stuur me een vriendschapsverzoek op Facebook, like mijn pagina Ontpop Jezelf en dan voeg ik je toe.

Wil je liever gelijk aan de slag en heb je hulp nodig om terug bij jezelf te komen? Maak dan een afspraak voor een gratis online één op één sessie. Dan kun je het zelf ervaren en kan ik je vertellen hoe ik jou kan helpen.