Kiezen voor jezelf

Ontpop Communitydag

Leestijd 2 minuten
Voelen dat je niet alleen bent is één van de fijnste en belangrijkste dingen in het leven. Als je steeds worstelt met problemen in relaties, jezelf structureel wegcijfert of jezelf helemaal kwijt bent geraakt, dan lijkt het alsof je de enige bent. Maar dat is niet zo!
Niet meer eenzaam en alleen

Ik weet uit eigen ervaring hoe eenzaam het kan voelen als je jezelf bent kwijtgeraakt en niet meer goed weet wie je bent en hoe je verder moet. Eén ding weet je zéker, je wilt niet nog een keer dezelfde fout maken! Je wilt zelfverzekerd in het leven staan en weer kunnen vertrouwen op jezelf en jouw eigen intuïtie.

Weer voluit en vrij jezelf zijn in relaties, zonder de angst jezelf ooit nog te verliezen.

Als ervaringsdeskundige weet ik precies welke lessen, kennis en tools mij hebben geholpen om niet alleen terug te komen bij mezelf maar om me beter, vrijer en gelukkiger dan ooit te voelen. Verbinding en positiviteit zitten in mijn DNA.

Groei Ontpop

Van daaruit startte ik in 2019 met Ontpop. Door mijn eigen ervaringen te delen konden gelijkgestemde vrouwen, met vergelijkbare ervaringen zichzelf in mij herkennen. De besloten Ontpop Community groep op Facebook die ik daarvoor oprichtte groeide gestaag en wordt ervaren als een hele fijne (online) plek om te delen en te voelen dat je niet alleen bent. Inmiddels heb ik al veel vrouwen gecoacht in, hoe je jezelf weer op nummer één kunt zetten en weer op een positieve manier vooruit kunt kijken.

Real life ontmoetingen

Er werd mij een jaar geleden al gevraagd een fysiek evenement te organiseren maar met alle Corona maatregelen was dat lastig te realiseren. Maar nu is het moment daar! Ik heb een super mooie locatie gevonden waar 10 vrouwen (Coronaproof) kunnen samenkomen. De eerste Ontpop Communitydag staat in het teken staat van delen en loslaten. Op een open en ongedwongen kun je kennismaken en delen. Iedereen werkt aan haar eigen ‘stuk’. Wat wil je loslaten en kun je laten gaan? Je doet het niet alleen maar in verbinding met elkaar.

Wat kun je verwachten?
  • Veel inzichten
  • Ontspanning & rust
  • Erkenning & herkenning
  • Positiviteit & kracht
  • Nieuwe energie om op verder te gaan
  • Ruimte voor jouw gedachten en jouw gevoel, middenin de natuur
De volgende Communitydag is op vrijdag 28 mei 2021 van 13:00 - 17:00u bij Oker 015 in Schipluiden.

Incl. groepscoaching, locatie, koffie, thee en wat lekkers bedraagt de investering €125,- en €75,- voor Ontpop Members. Je bent Member als je meedoet met de 'Ontpop jouw nieuwe basis' 6-weken training en bij iedere 3 maanden lidmaatschap.

Wil jij erbij zijn?

Geef je dan snel op want er zijn maar 10 plekken en er is veel animo!

Lukt het je op deze dag niet om erbij te zijn?

Misschien lukt het wel op vrijdag 10 december 2021. Dan staat de volgende Communitydag ingepland. Stuur me een mail als je geïnteresseerd bent, dan zet ik je op de lijst voor de volgende keer.