Voluit en gelukkig jezelf zijn

in de liefde en relaties,

zonder de angst jezelf ooit nog te verliezen.

Hoi, ik ben Fanny

Mindset trainer en ervaringsdeskundige in het wegcijferen van mezelf in liefde en werkrelaties. Ik transformeerde mijn leven en leerde van mezelf te houden, op mezelf te bouwen en vertrouwen, onafhankelijk van anderen. Nu help ik vrouwen zoals ik het geluk en de liefde in zichzelf te vinden. Als ik het kan, kan jij het ook!

Ken je dat?

 • Ontpop Hart dat staat voor zelfliefde
  Je vergeet en verliest jezelf in relaties
 • Ontpop Hart dat staat voor zelfliefde
  Je weet niet meer wat je wilt en voelt je leeg
 • Ontpop Hart dat staat voor zelfliefde
  Je voelt je eenzaam, overgevoelig en onbegrepen
 • Ontpop Hart dat staat voor zelfliefde
  Je hebt te weinig zelfvertrouwen om jezelf te zijn
 • Ontpop Hart dat staat voor zelfliefde
  Vol zelfliefde in je eigen kracht en energie staan
 • Ontpop Hart dat staat voor zelfliefde
  Voelen dat je jouw leven en geluk zelf in de hand hebt
 • Ontpop Hart dat staat voor zelfliefde
  Je eigen grenzen weer voelen en effectief aangeven
 • Ontpop Hart dat staat voor zelfliefde
  Oprechte en gelijkwaardige liefde en vriendschappen
Ontpop

Twijfels en relatieproblemen

Belemmerende patronen, ongezonde relaties en afhankelijkheidsrelaties. Leren weer zelf de touwtjes in handen te nemen.
Ontpop

Zelfvertrouwen terugvinden

Weer weten wat je waard bent en leren houden van jezelf, onafhankelijk van een ander. Omgaan met hoogsensitiviteit.
Ontpop

Ware liefde vinden vanuit jezelf

Codependentie doorbreken, gezonde grenzen stellen en vanuit zelfliefde jouw onvoorwaardelijke liefde vinden

START
Maandag
1 november
2021

Schrijf je nu in
voor het
online programma

Neem je leven weer in eigen handen.
Wat er ook gebeurt
‍‍
Met de training 'Ontpop jouwe nieuwe basis' leer je in zes weken tijd, hoe je jouw leven en geluk in eigen handen neemt en wat ervoor nodig is om weer vol zelfvertrouwen gewoon jezelf te durven zijn in de liefde en relaties.
Plan een gratis Transformatiesessie en claim jouw plek! We starten op 1 november!

Boek een gratis sessie

Ontpop Community dag

10 december 2021

Een live dag samen met gelijkgestemden.
Vrouwen die zichzelf net als jij wegcijferen of zijn kwijtgeraakt in relaties en zichzelf weer op nummer één willen zetten.  
Wanneer? Vrijdag 10 december van 9:00 - 17:00u. Locatie volgt... regio Den Haag / Rotterdam

Ja, daar wil ik bij zijn!

Ware liefde begint bij zelfliefde en vertrouwen

Anoniem
Vivisn
"Net gescheiden, mezelf kwijt en oververmoeid, vol malende gedachten en emotioneel instabiel. Zo begon ik aan de 6 weken training. Ik wilde graag weer mijn eigen grenzen ontdekken en stellen en mijn zelfvertrouwen terugwinnen. Ondanks dat de training online is, heeft het mij weer terug in contact gebracht met mijn lijf, waar ik van houd en wat ik belangrijk vind. Je komt echt in actie en zet een verandering in gang.
De herkenning en erkenning in de wekelijkse sessies en daarbuiten en het contact met Fanny en met de groep, vond ik héél fijn. Nu sta ik steviger in mezelf met meer zelfvertrouwen en heb ook op een praktische manier geleerd hoe ik mijn leven weer kan aansturen op mezelf. Ik heb mijn leven weer zelf in de hand."
Lotte
Anny van Sas
"Een hele bijzondere en leerzame zes weken heb ik achter de rug met Fanny en de mooie dames waar ik de training mee heb mogen starten. De lessen, als ook de dames, hebben me heel veel inzichten gegeven. Ik ben dankbaar voor de kwetsbaarheid die ik heb mogen tonen in in een vertrouwde groep. De eerlijkheid die we deelden, zorgde voor mij dat ik eerlijk durfde te zijn naar mezelf.
Ik ben nog meer van mezelf gaan houden en accepteer wie ik ben."
Vrouw die ik met coaching heb geholpen met codependentie. Met advies en concrete stappen voelt zij zich nu veel zekerder in haar groeiproces.
"Bij Fanny voel ik mij echt op m'n gemak, geen cliënt. Ik durf mezelf te zijn bij haar.
Eerst was ik een beetje terughoudend om de training samen met een groepje vrouwen te doen die ik niet ken. Dat is echt buiten mijn comfortzone! Maar uiteindelijk is dàt hetgene wat mij het meeste heeft geholpen om door te zetten en iedere dag de 15 minuten voor mezelf vrij te maken en deze training te volgen. Je kunt je echt aan elkaar optrekken. En wàt een resultaat!
Het voelt nu alsof ik de hele wereld aankan!"
Begrip, herkenning en erkenning. Ik breng vrouwen bij elkaar die met elkaar gemeen hebben dat ze zichzelf wegcijferen. Met heldere stappen help ik hen meer te vertrouwen op zichzelf, grenzen aangeven en de verantwoordelijkheid van hun leven zelf in handen te nemen.
"Wat ben ik blij dat ik Fanny heb ontmoet! Eindelijk iemand die mij ècht begrijpt, weet wat ik doormaak en mij concreet helpt met welke stappen ik moet zetten. De Ontpop jezelf Retreat heeft me waardevolle inzichten gegeven en veel bij me losgemaakt, waardoor ik mijn leven langzamerhand ben gaan veranderen. Een jaar later volgde ik de online training 'Ontpop jouw nieuwe basis' en dat was het laatste zetje dat ik nodig had om echt te kiezen voor mezelf, mijn grenzen aan te geven en weer mijn eigen ruimte in te nemen. Wat eerst onmogelijk leek, bleek toch mogelijk! Ik heb nu mijn eigen fijne woonruimte en ik voel me veel sterker! Ik heb mijn leven nu zelf in de hand"
Anoniem
Mirella
"Ik heb eerst de 'Ontpop Jezelf Retreat' gedaan en daarna de online training. Het heeft me echt geholpen! Ik vond het heel fijn om iedere dag bezig te zijn met mezelf en wie ik wil zijn, wat mijn waarden en normen zijn en dat ik leerde mezelf op de eerste plaats te zetten!
Ook de meetings in de groep waren heel fijn, je weet dat je niet alleen bent en het ook niet alleen hoeft te doen. Ik blijf Ontpop zeker volgen en de Communitydag bezoeken want de investering in mezelf is het meer dan waard!"
Persoonlijke grenzen leren herkennen en aangeven richting anderen.
Ontpop

Neem deel aan de Ontpop Community

Je hoeft je niet meer eenzaam, onbegrepen en alleen te voelen. In de besloten Ontpop Community op Facebook breng ik gelijkgestemde vrouwen bij elkaar. Ervaringen delen met anderen met dagelijkse tips en inspiratie om bij jezelf te komen en blijven. Wil je deelnemen aan de Community? Stuur me een vriendschapsverzoek en je motivatie via Messenger.
Event plaatje
Live Event

Ontpop Communitydag

Voor Ontpop members en gelijkgestemde vrouwen
Klok icoontje
1:00
-
5:00
Inschrijven

Dec

10